Szef kuchni zaprasza do podróży po smakach całego świata, w tym kuchni lokalnej. Przytulne wnętrze naszej restauracji i baru sprzyja organizacji przyjęć rodzinnych i biznesowych. Restauracja otwarta jest w godzinach 14:00 – 22:00.
Herring tartar, dried mushrooms, charlock, pumpernickel bread
Beef tartare with pickles and truffle oil
Ukrainian dumplings with onion topping
Spinach and tofu dumplings with sun-dried tomatoes topping
Zaguby dumplings with potatoes, bacon and onion topping
Meat dumplings with bacon and onion topping
Nachos with cheese dip and pepper salsa
panierowane: sery, krążki cebulowe, pieczarki oraz frytki z wyborem dipów (Wege) /
breaded: cheeses, onion rings and mushrooms with French fries and selection of dips
Rib Eye steak served with potato fries and grilled vegetables
Pappardelle pasta with wild mushrooms and cherry tomatoes in cream sauce
Pappardelle pasta with chicken and wild mushrooms in cream sauce
Quesadilla with chicken, cheese and tomato salsa
Pork chop steak with bone, mashed potatoes and fried cabbage
Potato pancake with pork goulash and pickled cucumber
Beef burger with lettuce, pickled cucumber, tomato, onion, Danish sauce and French fries
Thai style chicken with rice and vegetables
Baked salmon fillet on green pea puree with seasonal salads
Tomato cream with mozzarella ovolettI
Roast goose broth with homemade noodles
Traditional beef tripe soup with grilled baguette
Caesar salad with grilled chicken, cherry tomatoes, parmesan and garlic baguette
Salad with grilled halloumi cheese, cucumbers, tomatoes, honey-mustard dressing and garlic baguette
Salad with Black Tiger shrimps, cucumber and tomato, in spicy chili sauce and garlic baguette
Margherita (tomato sauce, mozzarella cheese, arugula)
Capriciosa (tomato sauce, mozzarella cheese, ham, mushrooms, arugula)
Pepperoni (mozzarella cheese, tomato sauce, salami, jalapeno pepper)
Polish style pizza (mozzarella cheese, tomato sauce, sausage, onion, pickled cucumber)
Warm apple pie served with ice cream
Cheesecake with mango salsa
Vanilla ice cream with blueberry sauce
Delicate broth with homemade noodles
Chicken fingers with French fries and salad
Traditional crepes with Nutella
Traditional crepes with vanilla cottage cheese
Menu w wersji elektronicznej do pobrania.
Minimalny czas na przygotowanie potrawy wynosi 20 minut.
Przy grupach od 8 osób doliczamy 10% serwisu.
Niektóre dania moga zawierać składniki mogące być alergenami. Alergicy powinni poinformowac obsługę, aby mogła doradzić odpowiednie danie.
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij